APPARTEMENT BELA VISTA IS BOEKBAAR VANAF OKTOBER 2022 FOTO’S ZIJN NOG NIET BESCHIKBAAR. (het appartement is nog niet klaar)

Appartement BELA VISTA is een zeer ruime zit/slaapkamer met een aparte keukenunit met tafel en stoelen en een ruime badkamer in Portugese stijl. Het appartement is inpandig in onze villa maar heeft een eigen entree. Er is en klein terras naast de  ingang en een groot eigen terras aan de voorzijde met 180 graden zeezicht. Vandaar de naam: BEL VISTA.

Er is TV met internet, en een dubbel bed met elektrisch verstelbare matrassen, een keukenunit met tafel en stoelen en een ruime badkamer in Portugese stijl met bad/douche, toilet, bidet en wastafel. Het appartement heeft Airco/verwarming waardoor het voor elk seizoen geschikt is.

Het appartement is voor u bereikbaar via een aparte ingang met een parkeerplaats langs de hoger gelegen weg. De weg ligt hoger dan het huis,  en er loopt een trap van de weg naar beneden. U moet dus goed ter been zijn.

Het zwembad ligt op ons privé terrein en is open voor gemeenschappelijk gebruik. Zoals op de foto’s te zien heeft u ook aan het zwembad u een geweldig uitzicht.

Wij hanteren een minimum verblijf van 3 nachten.

Het appartement is rookvrij.

Bij late aankomst kunt u uiterlijk een dag van tevoren een maaltijd bestellen bij AZULatHOME, een maaltijdservice. Die staat dan bij aankomst voor u in de koelkast en kan in de magnetron opgewarmd worden.

 

Inbegrepen in de prijs:

Niet inbegrepen in de prijs:

 

Prijzen:

Laagseizoen (Nov t/m April) € 105 per nacht

Middenseizoen (Mei en Oktober) € 125 per nacht

Hoogseizoen (Juni t/m September) € 140 per nacht.

 

Details

Prijzen beginnen bij: 125 per nacht

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Appartement Bela Vista zijn beschikbaar voor de geselecteerde data

Prijzen beginnen bij: