Hieronder kun je onze reviews lezen. 

Top vakantie

Marijke en Hielke dankjewel voor het fijne verblijf in jullie mooie Studio Azul!
Het was echt super!! Erg gastvrij en een mooie en zeer complete accommodatie.
En…. jullie erg lekkere eten. We hebben erg genoten. Het was heerlijk ontspannen in de stoelen met het prachtige uitzicht.  Vijf sterren van ons!

Corne en Monique

Corne Balkom Van

Heerlijke vakantie

Wat hébben we genoten en voelden we ons welkom bij Marijke en Hielke van Vakantieverblijf Algarve. Geweldig uitzicht, heerlijke maaltijden en een prachtige accommodatie in Portugese stijl. Bij aankomst werden we op het vliegveld opgehaald, niks is hun teveel. Ook genoten door de tips die we kregen en ook zeker van het mooie zwembad. Hier kom je echt tot rust❤️

Jose en wilbert

Heerlijk verblijf. Echt vakantie

We hebben twee fantastische vakantieweken gehad in Studio Azul en vakantiehuisje Jacaranda. Een mix tussen Het ontdekken van de Algarve ( en Gibraltar!) en heerlijk relaxen bij het zwembad of in de hangmat. Marijke en Hielke zijn super gastvrij en gezellig. En ze kunnen heerlijk Aziatisch koken zodat jij het niet hoeft. (azulathome.com)
De honden hebben ons hart gestolen ❤️

Al met al een echte aanrader voor een heerlijke break of vakantie. Het ontbrak ons aan niets.

Marrijn, Petra en Tim Giele

Petra Giele

Heerlijk onderkomen

Wij komen al vele jaren in de Algarve Portugal en even zovaak bij Vakantieverblijf Algarve. De accomodatie is van alle gemakken voorzien, airco mooi sanitair goede bedden. Koude koelkast en wat al niet meer. Het zwembad is heerlijk verfrissend en wordt goed onderhouden.
Parkeren van je auto kan bovenaan de weg en geeft je de mogelijkheid te gaan en te staan waar je wilt.
Vanaf deze plek ben je overal dichtbij, zee, strand of golfbanen. Kom je met het vliegtuig, 15 min en je bent er.
Wat denk je van alle leuke restaurantjes waar je heerlijk buiten kunt zitten tot in de late uurtjes. Er is veel te veel om over te schrijven maar gelukkig staat er ook veel op deze website.

Danny en Jeltsje