Huur een vakantie woning in Portugal

Aan de rand van de GOLDEN TRIANGLE; DE LUXUEUZE HOTSPOT VAN DE ALGARVE,  ligt onze villa’. De Golden Triangle is de bijnaam voor het gebied tussen Quarteira, Almancil en Quinta do Lago. Hier staan de duurste huizen van Portugal, waarvan Quinta do Lago koploper is. Wilt u hier een villa kopen, dan heeft u minimaal ettelijke miljoenen nodig. 

Ons landhuis ligt net buiten Almancil tegen een heuvelwand, waardoor u uitkijkt over dit hele gebied met de zee op de achtergrond. U kunt zelfs langs de hele kustlijn kijken van Quinta do Lago tot aan het 30 km verderop gelegen Albufeira. 180 graden zeezicht, dus!

Als u van de heuvel naar beneden rijdt (ongeveer 1.5 kilometer) komt u bij het MAR shopping center, het nieuwste en mooiste overdekte shoppingcenter van de Algarve. Daar vindt u alle bekende ketens, maar ook een aantal leuke Portugese zaken, en bovendien een zeer uitgebreid Foodcourt, met een keur aan restaurantjes, terrassen en bovendien een prachtig outlet-dorp, gebouwd in Portusese stijl, wat sterk doet denken aan Batavia stad bij Lelystad.

Het vliegveld van Faro is vanaf onze locatie binnen 15 minuten te bereiken. Het centrum van Faro in slechts 10 minuten, Loulé, (volgens ons het leukste stadje van de Algarve) in 5 minuten en diverse stranden bereikt u binnen een kwartier. Wilt u het binnenland verkennen dan rijdt u aan de achterkant van Loulé een uitgestrekt gebied in met heuvels, bomen en prachtige vergezichten. 

Bent u een enthousiast golfer? Binnen een straal van 10 kilometer vindt u wel welgeteld 13 golfbanen! Geen zin om te slepen met een golfset in het vliegtuig? Wij hebben voor u twee rechtshandige golfsets en een linkshandige golfset tot uw beschikking. (Ping)

Het huren van een auto is zeker aan te raden.