Hallo,
Tja waar moet je beginnen. Vanaf het boeken tot vertrek kan ik niet anders zeggen dat Marijke en Hielke je gastvrij ontvangen. Het begint met een vriendelijk appje waarbij ze vanuit de gast meedenken wat het handigste is. Vlieg je vroeg en het is mogelijk, dan hoef je niet tot 15:00 uur te wachten. Wij konden direct vanaf het vliegveld komen. En in hetzelfde appje deelt ze mede dat ze dan ook een ontbijten klaar heeft staan. Kijk dat geeft je een welkom gevoel nog voordat de vakantie begint.

Het appartement dat we wij hadden Jacaranda was goed ingedeeld en had alles wat je nodig hebt. Zit gedeelte is erg fijn en de schuifdeur met hor naar je buiten zitje is erg handig. Buiten zitje is heerlijk en je heb keuze uit meerdere zitjes zodat je kunt kiezen of je in de schaduw of zon wilt zitten.
Badkamer is mooi met de rots erin en ook daar is alles wat je nodig hebt, van föhn tot de strandlakens toe.

Alles is zo ingedeeld dat je privacy hebt en door niemands tuintje hoeft te lopen.
Alles is ruim opgezet en goed verzorgd.

Vergeet ook niet om te genieten van de kookkunst van Marijke en Hielke. Op zaterdag en donderdag kun je genieten van een heerlijke Indonesischen maaltijd. Dag van te voren bestellen en smullen maar. Dus als je op zaterdag aankomt kun je vanuit thuis al even de site bekijken en een berichtje sturen😏

De ligging is zeer centraal, geniet van het uitzicht en het zwembad en je kunt met de tips van Marijke alle kanten op.

Wij hebben genoten van het verblijf maar ook zeker van de gastvrijheid.