Appartement Bela Vista

Appartement BELA VISTA is een zeer ruime zit/slaapkamer met een aparte eetkeuken met tafel en stoelen en met halletje naar een ruime badkamer in Portugese stijl. Het appartement is inpandig in onze villa maar heeft een eigen entree. Er is en klein terras naast de  ingang en een groot eigen terras aan de voorzijde met […]

Inpandige studio AZUL

Studio Azul is een zeer complete kamer met een pantry en een buitenkeuken. De kamer is van alle gemakken voorzien met een aangrenzende, nieuwe badkamer met leuke portugese tegels. Het terras grenst aan de kamer en heeft een tropische uitstraling door de beplanting om het terras heen. Ook vanaf het beschutte terras kunt u prachtig uitkijken over de omgeving.

Guesthouse Jacaranda

Guesthouse Jacaranda is een vrijstaand gastenhuis naast onze villa. Het is een sfeervol huisje met Portugese elementen. Het verblijf is geschikt voor 2 personen; heeft een ruime zit/slaapkamer, een volledig ingerichte, separate keuken, een ruim toilet met wastafel en zeer riante badkamer. Er is TV en Internet. Ook zit in het huisje een Airco/Verwarming waardoor het voor alle seizoenen geschikt is.

Vanuit het woongedeelte heeft u zeezicht en zicht op het dal dat ook ’s avonds sprookjesachtig mooi is.
Op heldere avonden ziet u de lichtjes van de vissersboten op zee.

Het zwembad is voor gemeenschappelijk gebruik.

Klik hieronder op de rode tekst ‘DETAILS BEKIJKEN’ voor uitgebreide info met foto’s van appartement Jacaranda!